Friss topikok

  • kovadam: Vissza gondolva azt pontosítani kell, ha jól emlékszem inkább 8x1p / 2p pihenő volt az :) (2013.09.06. 16:03) Kell egy edző

DK Team - Küldetés

2013.05.28. 21:14 kovadam

A DK Team alapvetően és igazándiból egy futóközösség, ami azért jött létre, hogy kezdő és túlsúlyos, vagy egyszerűen csak közösséget, barátokat kereső futók egymást inspirálva, motiválva fussanak, mozogjanak. Célunk rámutatni, hogy a rendszeres mozgás és a futás hatékony fegyver a túlsúly és az ezzel járó egészségügyi kockázatok ellen. Célunk minél több embert rávezetni a mozgásra és a közösségi futásra. Addig nem nyugszunk, amíg egyetlen kövér ember is van, aki nem tud arról, hogy a futás reális eszköz annak érdekében, hogy egészségesebb életet éljen.

A csoport nyitott, bármikor bárki beléphet, aki támogatja vagy építi a közösséget, vagy futóinkat tanácsokkal tudja ellátni. Mindenkit szívesen látunk!

Szólj hozzá!

Címkék: motiváció

A bejegyzés trackback címe:

https://adamfutnimegy.blog.hu/api/trackback/id/tr615402038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása