Friss topikok

  • kovadam: Vissza gondolva azt pontosítani kell, ha jól emlékszem inkább 8x1p / 2p pihenő volt az :) (2013.09.06. 16:03) Kell egy edző

Garminból Googleba

2013.07.09. 14:04 kovadam

Többen Garmin futó órát használnak és felmerült mint kérdés, hogy hogyan lehetséges a Garmin Connect programban lévő naptár adatokat pl. Google Calendarba átemelni. Az átemelés előnye, hogy például az előre berögzített edzéstervünket követhetjük akár iphone-on vagy androidos telefonon/tabletten.

  1. Garmin connect elindít.
  2. Naptárt exportál, ha a kapott linket egy böngészőben nyitod meg az eredmény egy *.ics kiterjesztésű fájl lesz.
  3. Asztali böngészőben belépsz a calendar.google.com-ra azzal a fiókkal mely regisztrálva van az eszközök ahová importálni akarsz.
  4. Bal oldalt, középen, "Más naptárak" mellett kis fordított háromszög ikonra kattintva ki kell választani a "Naptár importálása"
  5. Kiválasztod a saját *.ics fájlodat, és importálod.
  6. Szinkronizálás után, minden eszközök frissülni fog a naptár.

Fontos, hogy ezzel a módszerrel nem kapsz folyamatos szinkronizációt, csak és kizárólag az exportálás pillanatában a Garmin Connect naptárában lévő bejegyzések kerülnek át a Google naptáradba.

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü

A bejegyzés trackback címe:

https://adamfutnimegy.blog.hu/api/trackback/id/tr335401304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása